Skräddarsydda funktioner för dig

Vanligtvis krånglig teknologi omvandlad till en enkel och njutbar upplevelse. Sömlösa bokningar, flexibla betalningar, integrerade marknadsföringstjänster och mer, allt på ett ställe.

Peach Page

Bli deras "top-of-mind". Helt gratis.

En online-närvaro på din personliga Peach Page – helt gratis. Du listas automatiskt under Peachs "Upptäck"-flik, och du får din egen webbplats att dela. Designad för att attrahera och omvandla besökare till kunder, är den också SEO-optimerad för Google och alla stora sociala medieplattformar.

Ny funktion! Nu kan du lista och sälja fysiska produkter på din Peach Page, precis som i vilken annan nätbutik som helst!

Peach Boost

Hemliga ingrediensen till framgång

The secret sauce for success

Superladda din marknadsföring med vår coolaste funktion hittills – Peach Boost. Vår AI-drivna funktion delar dina klasser på alla stora sociala plattformar. Nå en publik i hela galaxen, attrahera nya kunder och se ditt företag växa. 🚀

Peach Pay

Allt-i-ett betalningslösning

All-in-one payment solution

Få betalt enkelt. Flexibla betalningsalternativ som Klarna, Swish och Apple Pay för dina kunder. Skapa skräddarsydda upplevelser med klippkort och medlemskap, bygg en lojal kundbas och gör återkommande bokningar enkla.

Peach Salary

Inget företag? Inga problem!

Ingen företagsregistrering behövs. Genom att aktivera Peach Salary, hanterar vi alla skatter, rapporter och utbetalningar. Få beloppet insatt direkt på ditt personliga konto – så enkelt är det!

Peach Spaces

Tomma ytor gör lönsamma platser

Många kreatörer kommer förr eller senare växa ur sitt eget utrymme. Det är en win-win för den som har ett space, som ibland står oanvända, och wellness-kreatörer som letar efter den perfekta platsen att hålla en engångsklass på.

Kreatör 🤸🏽

Hitta och boka enkelt din nästa studio eller annat utrymme att hålla din aktivitet i! Inget mer krångel med att leta efter nästa plats - vi samlar dem på ett ställe.

Space owner 🏡

Lista ditt utrymme och få exponering på en plattform full av professionella kreatörer som söker en plats att hålla sin nästa klass på. Kortsiktigt, långsiktigt, enstaka tillfällen - du väljer vilken kreatör som matchar din vision.

Peach Community

Lärdom och gemenskap

Connect, learn, grow!

Dyk rakt ner i en kunskapspool, skapad av kreatörer precis som du! Delta i Q&A, lyssna på webbinarier och frossa i tutorials. Byt historier, samla inspiration och låt oss skapa framtidens wellness-kreatörer tillsammans!

Kom igång nu!

Vi garanterar att vi kan hjälpa dig att nå din fulla potential som kreatör. Faktum är att vi är så säkra att om du registrerar dig nu, får du 500kr gratis i Peach Boost-programmet!

Våra priser

Peach är gratis, för alltid. Men för vissa tjänster drar vi av en liten procentandel. Beroende på vilka tjänster du väljer att använda, finns här en lista över de olika tjänsterna:

Peach Page

Peach Page kommer alltid att vara gratis. Det är kärnan i vår och din verksamhet. Därför kommer den alltid att vara gratis.

Peach Pay

Betala endast för de transaktioner som genomförs. Inga fasta månadsavgifter när du inte använder plattformen. En transaktionsavgift på 3,9 % dras från det betalda beloppet.

Peach Spaces

För att hyra ett  Space betalar du vad du ser. 0 % avgift tas ut för dig som kreatör när du hyr. Om du innehar en Peach Space tillgänglig för uthyrning, drar vi en transaktionsavgift på 3,9 % från det betalda beloppet.

Peach Boost

Om du registrerar dig nu ger vi dig 500kr i Peach Boost GRATIS. Om du vill fortsätta med Peach Boost efteråt dras en administrationsavgift på 10 % från den förutbestämda budgeten du valt.

Peach Salary

Slipp besväret med företagsregistreringar. Vi hanterar all nödvändig dokumentation och skatter, och du får ett belopp direkt insatt på ditt privata bankkonto. En administrativ avgift på 5 % dras från nettobeloppet (efter skatt).

Peach Community

Eftersom vår community har ett subjektivt värde, vill vi hellre att du själv ser vilken nytta den kan ha för dig. Vi vill att du deltar om du tycker det är intressant, värdefullt eller bara för de sociala fördelarna – därför är det GRATIS.

Let's Peach✌️

Genom att skapa ett konto godkänner du servicekontoavtalen för Stripe och Peach.