Med Peach är det din väg: Together we grow 🌱

Som kreatör är din superkraft att hjälpa andra att blomstra. Med Peach får du en extra superkraft: obegränsade möjligheter.

Hör från andra kreatörer

Kan verkligen rekommendera Peach 🍑 Inga fasta avgifter, fantastisk support, enkelt att använda. Funkar lika bra på enstaka event som klasser och kurser. Hatten av 🙌

Tips!! Så smidig tjänst jag använder som du kan ha för events, klasser, klienter. Bästa är att de bara tar pengar om du tjänar pengar 🥰😉

Älskar att peach ger mitt företag en proffsig och enkel känsla när elever bokar klasser!! Rekommenderar verkligen appen 🫶

Effektivitet möter frihet

Efficiency meets freedom

Designad för att spara dig tid och huvudvärk. En intuitivt design och användarupplevelse gör det enkelt att hantera bokningar, klasser, betalningar och kundinteraktioner. Resultatet? Ökade bokningar, frihet och framför allt — kontroll över ditt företag!

Vi tror på transparens

I denna bransch lovas mycket, men händer sällan. Vi är transparenta med vårt fokus: om du letar efter "bara ett bokningssystem" — är inte vi rätt match. Peach skapades för unika wellnesskreatörer, som aldrig kommer binda dig till kontrakt. Vi ger dig friheten att lämna när som helst!

1. Frihet

Vi ger dig friheten att driva ditt företag med rätt verktyg. Vi hjälper dig att bygga en stark grund utan kontrakt eller förpliktelser. Du väljer oss dag för dag, och vi strävar efter att förtjäna det privilegiet — varje dag.

2. Ärlighet

Ärlighet är vår kärna. Vi är tydliga med våra tjänster och intentioner, utan dolda avgifter eller kontrakt. Du kan lämna när som helst, men vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig — låt oss bara veta hur.

3. Gemenskap

Peach är inte bara en plattform – vi är ett community. Delta i Q&A, webbinarier, tutorials och tillsammans med andra kreatörer. Vårt community-utrymme är till för att dela tankar och feedback för att forma Peach framtid!

En dag, eller dag ett?

Den bästa tiden att starta är nu. Med Peach är du redo på några minuter. Ingen behov av att kontraktera betalningsleverantörer, bygga en webbplats eller hantera plugins. Inget krångel!

Anpassat efter dina behov

Byggt av, och för, kreatörer. Vi pratar med kreatörer hela tiden genom vår plattform, WhatsApp, evenemang och till och med via SMS (förlåt Lukas...)! Dina insikter är avgörande för att forma en plattform som passar dig som kreatör. Vi växer genom att lyssna på dig, så var säker på att din input alltid är vår högsta prioritet.

Vad du kan förvänta dig

Inga fler huvudvärk. Betalningar, bokningar och schemaläggning omsorgsfullt paketerade i ett, vi har alltid dig i åtanke. På nolltid, utan ansträngning eller åtagande, kan du fullt ut fokusera på att vara ditt bästa jag.

Registrera dig nu, få 500kr!

Boosten är en fantastisk marknadsföringspush som vi har utvecklat för att ge dig en galaxspridd räckvidd över alla större sociala plattformar. Om du registrerar dig nu, ger vi dig 500kr Peach Boost GRATIS! Bokstavligen, prova utan kostnad. Vad finns att förlora?

Let's Peach✌️

Genom att skapa ett konto godkänner du servicekontoavtalen för Stripe och Peach.